Inaugurarea oficială a cantinei la Liceul ”Mihai Eminescu” din raionul Strășeni

Inaugurarea oficială a cantinei la Liceul ”Mihai Eminescu” din raionul Strășeni

Сompania Pontem.X a marcat astăzi evenimentul de inaugurare a cantinei la Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” din raionul Strășeni.
În cadrul proiectului-pilot, care are la bază alimentația sănătoasă și echilibrată a copiilor în instituțiile școlare, compania Pontem.X a efectuat reparația capitală a cantinei din LT ” Mihai Eminescu”, dotând-o cu scaune și mese moderne.
În cadrul evenimentului, Pontem.X a informat despre implimentarea noului sistem ultramodern de achitare, efectuat prin intermediul unei brățări speciale, ce simplifică sistemul de plată, atât pentru școlari, cât și pentru părinți.
Evenimentul de Inaugurare a Cantinei a fost marcat de elevii liceului, care au tăiat panglica – simbol al unui nou început prosper.
Cei peste 1000 de elevi ai liceului se alimentează sănătos, cu toți nutrienții necesari și în condițiile corespunzătoare.

“Reparaţia cantinei s-a făcut în perioada de vară, cât copiii au fost în vacanţă şi a costat în jur de 500 de mii de lei. S-a reparat capital totul, pereţii, podeaua, tavanul şi tot ce ţine de sala de mese şi alimentaţia copiilor”, a afirmat directorul Liceului ”Mihai Eminescu” , Străşeni, Tatiana Troian.